söndag 29 augusti 2010

Dåligt uppväxarfiske...


Kändes som om vi inte ens var nära igår, fiskade både syd Hasslö och sydost - ost Utklippan skitsvårt därute med 10 - 13 grader i ytan och på dom flesta platserna 3-4 grader på 65 fot.
För två veckor sen togs det tydligen en del fisk härute men stormen i veckan blåste väl sönder allt, får hoppas att det blir stabilt väder i veckan så kanske laxen kommer tillbaka. Var helt vindstilla igår och vi såg flera kraftiga regnskurar men lyckades hålla oss torra och fick till och med strålande sol dom sista timmarna när vi gjort en förflyttning på 10-12 distans österut.

Kommer nog bli en spännande Landkamp i Simrishamn nästa helg men lite tråkigt för oss Blekingefiskare att laxen redan är så längt ner som Simris.

lördag 28 augusti 2010

Tomt...

Verkar som vi kommer bomma idag, gjorde en förflyttning till sydost Utklippan men bara kallt kallt vatten och dåligt med bete. SUCK!!! Vilket kass fiskeår...

Inget än...

Svårt idag, hittar inget bete och det verkar inte va några andra båtar men vi kör vidare!

Trollar idag!

Är just nu några distans syd Kna Angöring och fiskar uppväxare, inget än men nya Airmar P66 givaren funkar perfekt. Bra väder men lite aggressiva moln i horisonten.

söndag 8 augusti 2010

Inget fiske idag

Blev inget fiske idag, får inte mitt ekolod att fungera och sen kändes inte vädret lockande att åka ut i, har beställt en ny Airmar p66 givare till ekolodet så ska vi se om det kan bli bra.

lördag 7 augusti 2010

Trolling imorgon.

Sticker ut en sväng imorgon för att se om det finns några huggvilliga laxar utanför Karlskrona, känns lite som att leta efter lilla nålen i stoooora höstacken men vi får hoppas på det bästa