tisdag 27 april 2010

Bilder från helgens fiske!






Lite bilder från i söndags, visserligen helt fiskfria men va gör det när det kommer fiskbilder nu på söndag istället, hoppas jag...


söndag 25 april 2010

Bom...

Ingen lax idag trots att det kändes hett därute ett tag, vi fick en otroligt skön dag i vårsolen som hade varit perfekt att kröna med en lax på durken men så blev det ju tyvärr alltså inte.

lördag 24 april 2010

Fiske utanför Hasslö imorgon.


Har laddat båten idag och monterat spöhållare och lite annat så vi är klara för fiske syd Hasslö imorgon. Ska bli kul!

söndag 18 april 2010

Nya utlösare på gång.



Blev lite pyssel idag, började pula ihop lite ny utlösarlösning och denna tycker jag verkar bli skitbra, lite begagnad riggvajer och nya röda hakar från Biltema och sen en krympslang från Biltema över det hela.

Bara 20 stycken kvar att knåpa ihop

lördag 17 april 2010

Inget fiske i helgen.


Hade tänkt att jag skulle ut och fiska nu i helgen men det satte vinden stopp för, tog istället upp båten nu på morgonen och ska pyssla om den lite nu i veckan så den är i topptrim till nästa helg.

BigJon spöhållarna har fortfarande inte monterats men det gör jag i veckan men jag har haft så förbannat svårt att komma ihåg att köpa hem bra tätningsmassa.

Var ute och fiskade gädda i början av veckan men resultatet blev bara en liten stackare sen blev det en manssa övertid i slutet av veckan men det hoppas jag slippa i veckan som kommer.